top of page
Weddings

ČLANOVI UDRUGE

Wine-Tasting-2.jpg
BUNTIČ LOGO.jpg

VINARIJA BUNTIĆ

Obitelj Buntić početak ozbiljnog bavljenja podrumarstvom može smatrati 1921. godinu. 

Druga značajna godina je 1972.,  Tada se počinje pakirati vino u staklene boce od 1 litra s etiketom Podruma Buntić.

Konačno 1994., registrirana je proizvodnja i ounjenje Žilavke i Blatine, kao vrhunskog zaštićenog proizvoda.

BEGIČ LOGO.jpg

PODRUM BEGIĆ

Naša priča počinje u malom mjestu gdje se Hercegovina sljubljuje s Dalmacijom, gdje zahvaljujući iskustvima naših predaka, uz poštivanje prirode, naporan rad i nove tehnologije, iz godine u godinu stvaramo vina puna ljubavi. Naša priča je priča koja koristi samo ono najbolje iz hercegovačkog krša – dopustite nam da Vam je ispričamo.

MAJIĆ LOGO.jpg

MAJIĆ VINO

Vinarija Majić najmlađa je vinarija u udruzi. Kultivacija vinograda započela je 2019. godine na Cernu – općina Ljubuški. S nestrpljenjem očekujemo njihova prva vina..

Private Parties
MILAS LOGO.jpg

VINO MILAS

Da učinim neki korak u svom životu, da pokušam promijeniti tu sliku zapuštenih vinograda, da stvorimo jednu novu ljepotu, da skrenemo pogled na ono što smo uradili, da uspostavimo vezu s našom prošlošću. I tako se sam od sebe složio moto i slogan u našem razmišljanju, koji označava motiv i naša nastojanja: Tradicija vječna inspiracija.

NUIĆ LOGO.jpg

VINOGRADI NUIĆ

Povijest Vinograda Nuić započinje 2004. godine kada je kultiviran iznimno lijep položaj Orlovac. Vrijedne ruke predale su se krševitoj crvenici i na površini od 7 ha posađeno je preko 30 000 loza. Uz autohtone hercegovačke sorte Žilavku i Blatinu, tu su još posađene Bena i Krkošija, te Trnjak, Cabernet Sauvignon, Alicante Bouschet i Plavac Mal

SUŠAC LOGO.jpg

 PODRUM SUŠAC 

Obiteljski podrum Sušac ima imanje u Cernu, na sjeveroistoku Ljubuškog.

Sušac je kultivirao i kroz sustav kaskada kultivirao 2,5 hektara zemlje uzete u zakup na kojoj je posadio 7.500 loza, 130 maslina, 40 trešanja, povrće, a na imanju proizvodi ulje i vina koja već redovno bivaju prepoznata i nagrađivana u regiji.

Corporate Events
ŠKEGRO LOGO.jpg

VINARIJA ŠKEGRO

Priča obitelji Škegro prenosi tradiciju s koljena na koljeno. Ljubav prema vinu pretočila se u posao u kojem se istinski uživa. Moderan pristup tradicionalnom glavne su smjernice vinarije Škegro

KEŽA LOGO.jpg

VINARIJA KEŽA

Nasadi vinograda Vinarije Keža prostiru se na 25 ha u Studencima, a prilikom sadnje loze naglasak se stavio na autohtone sorte, Žilavku i Blatinu. Kompletan proces proizvodnje vina odvija se uz najmodernoiju tehnologiju i u skladu sa vrhunskim svijetskim standardima. Vino se za sada može pronaći u ekskluzivnim restoranima.

Untitled-2.jpg
bottom of page